Διάθεση

τρέχουσα έκδοση

Με χαρά σας ανακοινώνουμε την τρίτη γενιά της πλατφόρμας Open eClass (3.x) που ενσωματώνει πολλές αισθητικές και λειτουργικές βελτιώσεις που αναβαθμίζουν τόσο την προσφερόμενη λειτουργικότητα όσο και την εμπειρία χρήσης.
 
Η τρέχουσα έκδοση είναι η 3.14.1 (Μάιος 2023) στην οποία σας προτείνουμε να αναβαθμίσετε το συντομότερο δυνατόν!
 

 

Κατεβάστε την Open eClass 3.14.1

Αρχείο .zipΑρχείο tar.gz  Κώδικας στο GitHub

 

mobile apps

Mobile api

Απαραίτητη προϋπόθεση της σύνδεσης κάθε εφαρμογής με μια υπάρχουσα εγκατάσταση της Open eClass είναι να είναι ενεργοποιημένο από τον διαχειριστή της πλατφόρμας το Mobile API.

ios

Εφαρμογή Open eClass για φορητές συσκευές με λειτουργικό iOS 6.0+. Συμβατή με iPhone, iPad και iPod Touch. Διατίθεται δωρεάν στο App Store

android

Εφαρμογή Open eClass για φορητές συσκευές (smartphones, tablets) με λειτουργικό Android 2.3+. Διατίθεται δωρεάν στο Google Play

Για προγραμματιστές

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΩΔΙΚΑ
Πριν ξεκινήσετε την ενασχόλησή σας με την ανάπτυξη του Open eClass είναι καλό να ανατρέξετε στο Open eClass Dev (http://dev.openeclass.org). Εκεί θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για τον κώδικα της πλατφόρμας (προδιαγραφές, δομή, βιβλιοθήκες κ.λπ), έναν κατάλογο με τα επιθυμητά νέα χαρακτηριστικά, τις εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη και τυχόν ανοιχτά σφάλματα τα οποία χρειάζονται διόρθωση.
open eclass babel
Το Open eClass Babel είναι ένα διαδικτυακό μεταφραστικό εργαλείο που χρησιμοποιήθηκε για τη μετάφραση των μηνυμάτων της πλατφόρμας Open eClass σε άλλες γλώσσες στο πλαίσιο της ανάπτυξης των εκδόσεων 2.x και 3.x. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιαδήποτε εφαρμογή στην οποία υπάρχει ανάγκη για μετάφραση των μηνυμάτων. Το Open eClass Babel διανέμεται ελεύθερα (με άδεια χρήσης GPL).

Οδηγίες χρήσης και εγκατάστασης

eClass Babel (σε μορφή .tar.gz)
eClass Babel (σε μορφή .zip)

Μπορείτε να δείτε την επίσημη εγκατάσταση του Open eClass Babel στο παρακάτω σύνδεσμο: http://babel.openeclass.org/3/